Faculteit der Geesteswetenschappen

Welkom op de website van het UvA Teaching and Learning Centre FGw. Op deze website vind je informatie over docentprofessionalisering, onderwijsinnovatie en kun je inspiratie voor je onderwijs opdoen. Bekijk via het menu bijvoorbeeld de beschikbare onderwijsbeurzen of schrijf je in voor een cursus. Daarnaast hebben we ter inspiratie verschillende thema’s uitgewerkt voor het onderwijs in tijden van corona.

Advies & ondersteuning op afspraak

Heb je een didactische of technische vraag? Wil je de interactie tussen studenten stimuleren in de online colleges die je verzorgt? Of wil je graag meer weten over een ICT-tool of over de nieuwste mogelijkheden in Zoom? Je kunt een afspraak inplannen voor individuele ondersteuning of advies. Voor deze ondersteuning wordt samengewerkt tussen de TLC’s en ICTO-teams van de verschillende faculteiten en de Kaltura- en Perusall-helpdesks.

Vraag persoonlijke ondersteuning aan

Vragen?

Je kunt ons altijd bereiken via tlc-fgw@uva.nl.