Faculteit der Geneeskunde

Geef jij onderwijs aan studenten van de Faculteit der Geneeskunde UvA?  Het Teaching & Learning Centre van de Faculteit der Geneeskunde (TLC-FdG) UvA is er voor jou. Je vindt hier informatie, kennis en tips die je helpen bij jouw onderwijs.

Ondersteuning

Heb je een vraag of wil je didactische of technische ondersteuning? Wil je uitleg over een online tool? Wil je sparren over hoe je meer interactie in je lessen krijgt of wil je verdieping in je onderwijskundige kennis? Wij helpen je graag of verwijzen je naar degene die jouw vraag het beste kan beantwoorden. Kijk ook bij ons aanbod voor meer Verdieping of volg een Masterclass.

Ik wil advies of ondersteuning

Canvas

Kennis en informatie die alleen voor jou als docent beschikbaar is, vind je binnenkort op onze community op Canvas.

TLC-FdG Community

Nieuws en tips

Wil jij jouw verhaal delen met anderen, heb je vragen, nieuws of tips voor de website, neem contact met ons op!