Het Teaching & Learning Centre (TLC) van de Universiteit van Amsterdam is de plek voor docenten. Samen met facultaire TLC’s ondersteunt het Teaching & Learning Centre UvA-docenten op het gebied van onderwijsinnovatie, docentprofessionalisering en kennisdeling binnen de Universiteit van Amsterdam.

Onderwijs op de campus

Sinds september 2021 is het weer mogelijk om onderwijs op de campus te geven. Als docent heb je dan te maken met onder andere de selectie van studenten bij gelimiteerde plekken, het streamen van colleges en andere lastige situaties. Met de onderstaande artikelen bieden onze facultaire TLC-teams handvatten en inspiratie over hoe je het als docent kunt aanpakken.

Persoonlijke ondersteuning

Wil je sparren met een collega-docent over het vormgeven van een interactief college? Heb je een technische of didactische vraag over tools als Zoom, Canvas of Kaltura? Plan een afspraak in met collega’s van TLC, ICTO of de Kaltura- of Perusall helpdesk.

Op individuele aanvraag
Door collega’s van TLC, ICTO en de Kaltura- en Perusall helpdesk

Ga naar persoonlijke ondersteuning

Cursussen en webinars

Jaco de SwartCopyright: Sander Nieuwenhuys

Het Teaching & Learning Centre biedt verschillende open cursussen aan voor alle UvA docenten. De cursussen zijn gericht op jou als docent. Daarnaast zijn webinars om didactische thema’s uit te diepen.

Bekijk professionalisering