Het UvA Teaching & Learning Centre (TLC) is een netwerk van zeven facultaire teams en een centraal team binnen de Universiteit van Amsterdam. Samen werkt TLC aan het ondersteunen van docenten op het gebied van onderwijsinnovatie, docentprofessionalisering en kennisdeling.

Door docenten, voor docenten.

Professionalisering  Onderzoek en kennisdeling  Onderwijsinnovatie en beurzen

Cursussen en webinars

Jaco de SwartCopyright: Sander Nieuwenhuys

Het Teaching & Learning Centre biedt verschillende open cursussen aan voor alle UvA docenten. De cursussen zijn gericht op jou als docent. Daarnaast zijn webinars om didactische thema’s uit te diepen.

Bekijk professionalisering Bekijk webinars

Persoonlijke ondersteuning

Wil je sparren met een collega-docent over het vormgeven van een interactief college? Heb je een technische of didactische vraag over tools als Zoom, Canvas of Kaltura? Plan een afspraak in met collega’s van TLC, ICTO of de Kaltura- of Perusall helpdesk.

Op individuele aanvraag
Door collega’s van TLC, ICTO en de Kaltura- en Perusall helpdesk