Over TLC-EB

Het EB Teaching en Learning Centre (TLC) ondersteunt en stimuleert onderwijsvernieuwing, docentprofessionalisering en kennisdeling. Zodoende streeft zij ernaar om het centrale punt te worden voor alles wat gerelateerd is aan onderwijsontwikkeling, -onderzoek en kwaliteit binnen EB, voor iedereen met een onderwijstaak binnen onze faculteit. Zij streeft naar een gemeenschap van docenten te creëren die elkaar inspireren en daarbij wordt ondersteund door het TLC.

Het Team

Binnen TLC-EB heeft ieder een eigen focus. Bij grotere projecten zijn ook  TLC teams van andere faculteiten betrokken. Binnen het TLC-EB hebben we een team van Technische Student Assistenten die samen Teaching Support vormen en worden we ondersteund door het ICT Team van de FEB. Neem contact met ons op via het algemene e-mailadres TLC-EB@UvA.nl of contact ICTO of Teaching Support direct. Heb je een vraag voor een ander ESC team? Neem dan een kijkje op de contact pagina van de docentenwijzer. Je collega’s van Economics and Business staan voor je klaar!

TLC EB
Neem contact op met TLC EB