Teaching Excellence Award UvA

Houd jij je bezig met excellent onderwijs, ben je langer dan vijf jaar docent én wil je je internationaal profileren? Meld je dan voor 22 mei aan voor de Teaching Excellence Award van de UvA!

Het Amsterdam UMC-AMC-UvA is lid van de U21 Health Sciences Group (U21HSG), een internationaal netwerk van universiteiten met verschillende activiteiten binnen onderwijs in de gezondheidszorg. Eén daarvan is de jaarlijkse Teaching Excellence Award.
Deze onderscheiding bestaat uit een trofee en het mogen organiseren van een workshop volgend jaar tijdens de jaarlijkse meeting. U21 stelt daarvoor financiering en faciliteiten ter beschikking.

Op de website van U21 staat meer uitleg en de voorwaarden. Het instituut (in dit geval Amsterdam UMC-AMC-UvA) moet de kandidaat voordragen.
Deadline voor het voordragen van kandidaten is maandag 26 juni 2023. Een selectiecommissie van de U21 HSG, waaronder de Educational Innovation Steering Group, selecteert de uiteindelijke winnaars.

Het aanmeldingsproces:
1. De kandidaat levert eerst een expression of interest (bijlage: Internal EOI) in bij de interne contactpersoon Erik Beune vóór 22 mei a.s.
2. Intern vindt een voorselectie plaats door een ad hoc selectiecommissie met een advies aan directeur IOO/vice decaan Onderwijs
3. De directeur IOO/vice decaan Onderwijs selecteert 1 kandidaat
4. De geselecteerde kandidaat wordt gevraagd de volledige aanmelding in te dienen (deadline 26 juni a.s.)
5. Alle belangstellenden ontvangen bericht over het resultaat van hun aanmelding.

Heb je vragen of hulp nodig bij de aanmeldingsprocedure? Neem contact op met Erik Beune, beleidsadviseur Internationalisering, van het Teaching & Learning Centre via e.j.beune@amsterdamumc.nl